V sklopu vsakoletnega majevskega dogodka Concorso d'Eleganza Villa d'Este, BMW s svojo predstavitvijo najnovejšega Hommage vozila - BMW 2002 Hommage, nedvomno ni razočaral. Vendar tja ni prispel sam, pridružilo se mu je še pet starejših članov nenavadne družine...

Vsako leto maja se BMW AG še posebej potrudi in ustvari enega najbolj privlačnih predstavitev svojih jeklenih konjičkov; naj bodo to starodobniki, predstavniki BMW M oddelka ali pa koncepti. Concorso d’Eleganza Villa d’Este je pozicioniran v srcu italijanskega mesteca Como, ob isto imenovanem jezeru.  Zaradi svoje ekskluzivnosti je velik del dogodka zaprt širši javnosti, nekatere predstavitve in ogledi pa so na voljo vsem.

villa-erba-hommage-koncepti (26)

Večina ljubiteljev avtomobilizma svoj čas preživi ob Villa d’Este, če pa raziskujete okolico, se kmalu znajdete tudi ob Villa Erba! Slednja v sebi skriva največje zaklade bavarskega inženiringa in prikazuje razvoj znamke skozi svoje Hommage modele in koncepte. V spodnji galeriji se lahko naužijete elegantnih linij in brezčasne lepote naslednjih konceptov: BMW M1 Hommage, BMW 3.0 CSL Hommage, BMW Concept Ninety, BMW 328 Hommage, BMW Concept Coupé Milla Miglia in MINI ACV 30.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code