Včeraj zvečer je vrata odprl nov Avto Aktiv salon vozil BMW in Mini, kjer so predstavili osebje, pomembnejše primerke BMW modelov, ter postregli s kulinaričnimi dobrotami.

Dogajanje se je pričelo ob 19. uri, ko je večina povabljenih gostov že prispela na slavnostno otvoritev. Na parkirišču je bilo parkiranih več deset avtomobilov, med katerimi so bili tudi BMW i8, i3, ter nova serija 7. Kmalu je večina obiskovalcev vstopila v salon, kjer so bile postavljene mize in stoli, zvočniki, oder in prijetna osvetlitev. Na voljo je bila penina za nazdraviti, kmalu pa je Seni Čatič nagovoril in pozdravil vse prisotne, ter na oder povabil solastnika Avto Aktiva Intermercatus, Klaus Berninga.

BMWBLOG - BMW Avto Aktiv Koper - otvoritev (28)

Klaus Berning se je kratko in jedrnato zahvalil vsem obiskovalcem in dodal: Smo zelo motivirani s tem projektom. Odpiramo prodajno mesto v Kopru in če bo moja ekipa uspešna, bomo postali največji BMW partner v Sloveniji. Vem, da bomo morali trdo delati za zadovoljitev Vaših potreb, Vem da bomo morali vrniti Vaše zaupanje, vendar Vam lahko povem, da imamo visoko motivirano ekipo in sem prepričan, da nam bo to uspelo.” Po teh besedah, pa je Berning na oder poklical direktorja Avto Aktiva Slovenije, Matjaža Poropata.

BMWBLOG - BMW Avto Aktiv Koper - otvoritev (29)

Matjaž Poropat je uvodno besedo namenil zahvali obiskovalcem, nato pa na kratko naštel lokacije delovanja podjetja Avto Aktiv, v Sloveniji. Pohvalil je tudi kleparsko-ličarsko delavnico v Trzinu, ki je od lanskega leta najboljša delavnica po EU standardih, nadaljeval pa z besedami: “V našem podjetju je glavno vodilo zadovoljstvo stranke. Verjamem da bomo v vsakem trenutku ostali profesionalni, da bomo tudi vedno prisluhnili Vam in vašim željam.” Za konec je predstavil osebje, ki bo dnevno prisotno v delovnem času avtosalona, ter na oder povabil generalnega direktorja BMW Slovenije, Marcieja Galanta.

BMWBLOG - BMW Avto Aktiv Koper - otvoritev (31)

Marciej Galant prihaja iz Poljske in je izkušen bančnik in strateg, ki je že tretji mesec na položaju generalnega direktorja BMW Slovenije. Po pozdravu obiskovalcev je še dodal: “Želim Vas povabiti v ta čudovit prenovljen salon v Kopru, kjer smo v sodelovanju z našim odličnim partnerjem Avto Aktiv, pripeljali “užitek v vožnji” na obmorski kraj Jadranskega morja, Koper, kar je bil naš ambiciozen načrt.” Povedal je tudi, da bo salon nudil celotno paleto vozil BMW in kmalu bomo lahko priča vsem tem izdelkom v Kopru in tudi celotni Istri. Govor je zaključil z besedami v Slovenskem jeziku: “Dragi gostje, hvala, želim Vam čudovit večer.”

BMWBLOG - BMW Avto Aktiv Koper - otvoritev (12)

Po teh treh slavnostnih govorih, nas je Seni Čatič povabil k fotografiranju z zelo posebno kamero, ki je poleg nas računalniško postavila BMWjev Vision konceptno vozilo, ob katerega smo se lahko postavili in za spomin obdržali fotografijo. Kmalu za tem, pa je na oder prišla pevka Jana Šušteršič, ki je leta 2014 zmagala v oddaji Slovenija ima talent, ter včeraj kot prva odpela pesem Simply the best. Za njo je se nam je pridružila tudi pevka Alya s pesmijo Car. V salonu so ob prihodu pripravili tudi pokriti model vozila BMW, le s prižganimi LED žarometi, za bolj radovedno vzdušje. Ob razkritju, smo bili deležni pogleda na črn primerek BMW M4 Cabriolet, ki je v salonu vzbujal interes obiskovalcev. Večer se je nadaljeval s prigrizki, šampanjcem in sladicami, ter se nadaljeval v noč.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code