Skupaj z BMW Vision Next 100 in Rolls-Royce Vision Next 100 je svojo predstavitev doživel tudi MINI. Trije koncepti so bili prvič skupaj predstaljveni v Londonu, MINI-jev Vision Next 100 pa je bil s svojim značilnim karakterjem predstavljen kot urbani gokart.

Današnji MINI predstavljani premium kompaktni avtomobil za urbano uporabo. Digitalizacija in povezljivost se vse bolj spreminja, prav tako se spreminja naš vsakdan – to so spremembe, ki se najhitreje in opazno dogajajo v mestnih območjih. MINI VISION NEXT 100 je MINI-jev odgovor na nekaj ključnih vprašanj o mobilnosti v mestih v prihodnosti – kjer bo vedno manj prostora za avto s karakterjem, kaj se bo zgodilo tudi z MINI-jevim načelom pametne izrabe prostora?

mini-vision-next-100 (23)

Jedro filozofije MINI VISION NEXT 100 je premišljena uporaba virov za zagotavljanje osebne mobilnosti. Moto “Vsak MINI je moj MINI” opisuje posebno idejo o personalizaciji vsakega vozila, tudi če si le tega delimo. V prihodnosti bodo ljubitelji znamke lahko priklicali MINI, ki ustreza njihovim individualnim potrebam, ne glede na to kdaj ali kje – podnevi ali ponoči. MINI prihodnosti bo na voljo štiriindvajset ur na dan, sedem dni tednu, popolnoma avtomatiziran način pa se bo prilagajal posameznikovim okusom, interesom in željam. V središču tega koncepta je v celoti povezana digitalna inteligenca.

mini-vision-next-100 (27)

Adrian van Hooydonk, višji podpredsednik BMW Design Group, opisuje vizijo MINI za prihodnost: “MINI stremi k ponudbi, ki bo omogočala pametno in individualno mobilnost v mestih. V prihodnosti si morda ne boste potrebovali lastiti vozila, da bi uživali njihovo korist.”

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code