Če bi se BMW v prihodnje odločil konkurirati Mercedesu in njihovemu razredu X, bi njihov predstavnik lahko izgledal nekako takole.

V tej vizualizaciji, ki po oblikovnem jeziku močno spominja na nedavno predstavljenega BMW X7, lahko vidimo, kakšen bi bil bavarski konkurent Mercedes Benzu razreda X. Dizajner Taekang Lee si je avtomobil zamislil po svoje in menimo, da je delo opravil z odliko, saj avtomobil izgleda dovolj moderno in robustno, da bi mogoče lahko celo uspel.

Ob pregledu zgornjih fotografij, lahko opazimo, da izgleda zelo jezno, še posebej iz sprednjega konca. Seveda je agresiven tudi sam profil vozila, a prej omenjeni izgled prednjega konca izgleda tako kot, da bi bil avtomobil namenjen snemanju kakšnega filma o transformerjih ali mogoče celo novega dela Jurskega Parka. Enako žal (ali na srečo) ne moremo trditi za zadnji konec, ki je sicer nekoliko bolj nezanimiv, a v njem vseeno lahko najdemo nekaj BMW oblikovalskih potez, ki nekoliko spominjajo predvsem na nedavno predstavljenega BMW X7, le da ima slednji na zadku nameščene okrasne elemente v obliki luči tega pickupa, njegove luči pa so vodoravne.

BMWBLOG-bmw-pickup-koncept-render (3)
V kolikor bi izgledal vsaj pol tako jezno in ‘nabito’, bi tudi mi radi videli takega pickupa z BMW značko na nosu, vendar se bojimo, da je niša enostavno premajhna, da bi se BMW Group lotili razvoja in izdelave takega avtomobila. No želimo pa si lahko…

BMWBLOG-bmw-pickup-koncept-render (1)

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code