Še dve leti nas ločita do predstavitve največjega in najbolje opremljenega člana BMW X družine X7, ki bo konkuriral mogočnemu Audi Q7. Najnovejša fotografija pa omogoča približen izgled pričakovanega bavarskega terenca.

CarAndDriver je objavil fotografijo, na kateri je razvidna zunanjost nove pričakovane BMW serije X7, ki bo vodilna v X diviziji terenskih BMW vozil. X7 se bo čez dve leti pridružil široki družini vozil X1, X3, X4,X5 in X6 ter bo zasedal najprestižnejši stolček, saj bo kot običajna serija 7, opremljen z najnaprednejšo tehnologijo in bo nudil maksimalno udobje. Izdelan bo na največji BMW platformi, ki omogoča pogon na zadnji dve kolesi, na voljo pa bo tudi štirikolesni pogon za tiste, bolj advanturistične direktorje. Najnaprednejša povezovalna tehnologija, zabavno-informativni sistemi in pomožni programi ki olajšajo vožnjo bodo obvezna oprema.

BMW_X7 (1)

Pojavljajo se govorice o dveh različnih variacijah vozila. Prva, največja bo omogočala prostor za sedem potnikov in bo prilagojena z vso prestižno opremo za večje družine. Druga, malce manjša pa bo nudila maksimalen prestiž in udobje in bo omogočala prostor za štiri potnike. Razlikovala se bosta ne le po številu sedežev in velikosti, temveč tudi po obliki, ki bo malenkostno spremenjena. Na voljo bo tudi pestra izbira motorjev, vse od bi-turbo šest-cilindrskih do V8 bencinskih in dizelskih motorjev, kot tudi plug-in hibridov. Najmočnejši motor pa bo V12, kar pomeni da bo to prvi serijsko izdelan BMW X divizije, ki bo opremljen s takšnim motorjem. Cena za ves ta prestiž in prostor pa je ocenjena na vsaj 100.000 evrov. 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code