Totalka novega BMW M5 le nekaj minut po prevzemu iz salona!

0
Voznik povsem novega BMW M5 je le nekaj minut po prevzemu storil hudo napako.

Podrobnosti sicer ne poznamo je pa nesreča postala viralna na socialnem omrežju Facebook takoj po objavi fotografij in videa posledic prometne nesreče s strani osebe Karachi Track. Morda še nekoliko bolj kontroverzno je dejstvo, da naj BMW M5 sploh ne bi bil od voznika, ki je v času nesreče vozil avtomobil, temveč od njegovega znanca. Dotični avtomobil naj bi s strani oplazil drugi avtomobil, nakar je voznik BMW M5 izgubil nadzor nad vozilom in trčil v telegrafski drog.

Iz posledic nesreče lahko sklepamo, da je drugi avtomobil polkrožno obračal in pri tem zapeljal preveč na desni pas, kjer se je zaletel v voznika BMW-ja. Točen potek dogodkov seveda ni poznan, znane pa so posledice. BMW M5 je praktično odpisan, saj je uničen celotni prednji konec. Počeno je tudi vetrobransko steklo, škoda pa se nadaljuje tudi proti zadku avtomobila, kjer lahko vidimo poškodovana zadnja vrata in blatnik, kjer se je zgodil kontakt z drugim avtomobilom.

V nesreči na srečo ni bil nihče poškodovan, je pa to zagotovo zelo slab dan za lastnika BMW M5, saj je avtomobil, ki sicer pri nas s kopico dodatne opreme lahko stane tudi preko 200 tisočakov, za odpis po le 11 kilometrih vožnje. BMW M5 sicer poganja mogočni 4.4 litrski osemvaljnik, ki ponuja 600 konjskih moči in 750 Nm navora. Štirikolesni M xDrive to moč zelo učinkovito prenese na podlago kar prinese pospešek do stotice v vsega 3,4 sekunde in končno hitrost do 305 kilometrov na uro, v kolikor izberemo M Drivers paket.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code