Naslednje mesto, v katerem boste lahko doživeli spomladansko vznemirjenje, je Ljubljana. Želite preizkusiti privlačna vozila BMW? Za termin 20. in 21. maja je na voljo le še nekaj prostih mest.

Pomlad je čas za nove začetke in dodatno mero adrenalina. S turnejo po Sloveniji, BMW prinaša ravno to. Pridružite se na ekskluzivnem dogodku v Ljubljani, kjer bo v sodelovanju z Dvornim Barom, 20. in 21. maja 2016 (ta petek in soboto) pripravljeno prvovrstno doživetje. Sedite za volan enega od najnovejših Bavarcev in odkrijte edinstven splet vrhunske tehnologije, drzne elegance in neizmerne zmogljivosti.

BMWBLOG - UKL RoadShow - Maribor - Pri Florjanu (7)

Prijavite se na spodnji povezavi na brezplačno testno vožnjo, kjer boste imeli na voljo celo paleto različnih modelov od BMW serije 2 Active Tourer, BMW serije 2 Gran Tourer, BMW serije 3, BMW serije 4 Gran Coupé, BMW X1, vrhunec izbora pa predstavlja BMW serije 3 iPerformance – 330e. Če bo termin še na voljo, vas bo ekipa BMW kontaktirala in potrdila vašo prijavo, zato NE odlašajte in se takoj prijavite!

PRIJAVA LJUBLJANA

UKL Roadshow

 UKL - Ljubljana

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code