Avtomobilski navdušenci so se včeraj pozno zvečer zbrali na parkirišču P+R Barje. Moč je bilo videti nekaj zanimivih vozil.

Avtomobilski navdušenci vseh znak in radovedno obiskovalci so se včeraj zvečer zbrali in se podružili ob prisotnosti svojih jeklenih konjičkov. Srečanje je organizirala ekipa Domestic Disturbance. Videti je bilo možno kar nekaj vozil, ki so bila predelana po okusu lastnika, med njimi smo opazili tudi nekaj zanimivih vozil bavarske znamke. Tako smo lahko videli F80 M3, sicer pa primerke različne generacije serije 3serije 6 in serije 5. Posebej pa bi radi izpostavili odlično ohranjen primerek kupejevskega E9, ki sicer izhaja iz sedemdestih, ta primerek je bil sicer skorajda zagotovo deležen obsežne obnove.

Seveda ni manjkalo rohnjenja glasnih izpuhov, na srečanje pa se je nekdo pripeljal celo s traktorjem! Zbralo se je ogromno vozil, parkirišče pa je bilo skoraj premajhno, saj so se le stežka vsi parkirali na označena parkirna mesta. Nekaj vozil, ki so bila prisotna na srečanju si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code