Aerodinamične dele za avtocestni bombnik F13 M6 Coupe je tokrat dostavilo podjetje Enlaes, projekt pa so imenovali EGT6.

Ne poznate podjetja ENLAES? Niste edini. Je nepoznan izdelovalec poprodajnih delov, vendar imam občutek, da to ne bo zadnjič ko bomo slišali zanj. Glavni razlog za neprepoznavnost je prevsem ta, da sta podjetje John Morgan Evans in Alex Weld ustvarila šele leta 2013. Od kje to čudno imenovanje? Izhaja iz besed “ENLightened AESthetics“, oziroma osvetljena/poudarjena estetika. Tako kot mnogi drugi, se tudi ENLAES specializira za izdelovanje bolj agresivne in aerodinamične karoserije, izdelane predvsem iz karbonskih vlaken in podobnih lahkih in modernih materialov.

Deli se nekoliko razlikjujejo od konkurenčnih, M6 pridobi predvsem na “mišicah” in izgleda bolj agresivno. Dodatno k vesoljskemu izgledu pripomore tudi mat siva barva, karbonski sprednji odbijač narejen iz dveh delov, stranski pragovi in tridelni difuzor zadaj. Bo mlado podjetje dovolj inovativno in drugačno, da jim bo uspelo prilesti do samega vrha? Verjetno bodo potrebovali več let, vendar so trenutno na dobri poti do uspeha se vam ne zdi?

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code