Video: Unikaten BMW X4 M Competition zasijal v posebnem črno-belem stilu!

0
Bavarska BMW M divizija in umetnik Joshua Vides sta se odločila združiti moči, da bi ustvarila resnično edinstven BMW X4 M Competition.

Priznani umetnik iz ZDA je imel proste roke pri oblikovanju lastne umetniške stvaritve na štirih kolesih, nekateri pa bi rekli, da se končni rezultat lahko imenuje “BMW Art Car”. Čeprav ni ravno tako, si ne moremo pomagati, da ne bi cenili osupljivega videza tega po meri izdelanega X4 M Competition.

Premiera je bila v znanem razstavnem salonu [SPACE], in sicer v Los Angelesu. Tam sta bila BMW iX in i4 prvič pred časom predstavljena ameriškemu občinstvu. Razkritje avtomobila je prineslo tudi zbirko blaga, ki ga je BMW izdelal v sodelovanju z Joshua Videsom. Ta zbirka vključuje oblačila (majice in puloverje) ter vsakodnevne predmete, kot so termo skodelice ali celo izdelki za notranjo opremo, na primer preproge, na katerih je skupna točka logotip umetnika.

“Ker se blagovna znamka BMW še naprej razvija, smo vedno odprti tudi za kulturni razvoj”, je dejal Jens Thiemer, višji podpredsednik za stranke in blagovno znamko BMW: “Joshua Vides je s svojimi idejami in svojo vizijo eden izmed ‘trendsetterjev’, je vodilni v svetu umetnosti, življenjskega sloga in kulture. Sodelovanje z njem bo imelo vpliv na BMW, saj bo doseglo in očaralo nove ciljne skupine.”

»Izjemno sem vesel, da sem pri tem projektu lahko sodeloval z BMW in BMW M. Že od svojega sedmega ali osmega leta sem si želel imeti lastnega bavarca. Bilo je neverjetno, da sem lahko svoje zamisli uporabil pri oblikovanju BMW X4 M Competition.”

Njegov cilj za projekt: »Želel sem, da bi avto na razstavi izgledal čim bolje. To je prvič, da sem delal s hitrostnimi linijami, kot so tiste, ki jih vidite v risankah ali filmih. “Zelo sem zadovoljen z rezultatom.”

Črno-bel slog avtomobila pa ni bil izbran po naključju, takšen je zato, ker uporablja enak stil tudi v kavarni Matte Black Coffee v Los Angelesu, ki je v lasti in katero je oblikoval Joshua Vides. Za to posebno priložnost se je Vides odločil, da bo nekoliko spremenil tudi oblikovanje svoje kavarne. Avtomobil je na ogled publiki na voljo v razstavnem salonu [SPACE].

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code