2020 BMW X3 M in X4 M sta že v osnovi izjemno zmogljiva SUV-a, sedaj pa ju je z M Performance linijo, BMW naredil še bolj privlačne.

Zunanji dodatki M Performance so tako kot pri vseh ostalih avtomobilih v celoti iz karbonskih vlaken, te pa vključujejo tudi nove okvirje ledvičk, posebne stranske odprtine za zajem zraka in nekoliko nenavadne M Performance nalepke v barvah najmočnejše črke na svetu.

BMW X4 M dobi še dodatna zadnja ‘zakrilca’ v svetleči črni barvi, medtem ko dobi X3 M precej zanimiv strešni spojler. Oba modela dobita nove LED projektorje v vratih, ki lahko na tla projecirajo različne grafike, te pa je možno spreminjati.

Tako kot vsi ostali M Performance deli v BMW družini je tudi tukaj na voljo asortiman notranjih dodatkov vključno s posebnim oblazinjenjem. Najpomembnejši je zagotovo M Performance volan, ki ga lahko prav lepo dopolnjujejo karbonske obvolanske prestavne ročice, nabor dodatkov pa lepo zaključijo karbonska prestavna ročica in visoko kvalitetne preproge iz velurja z M Performance napisom. BMW bo v obeh modelih ponujal tudi M Performance Pro volanski obroč oblečen v alkantaro in usnje, z rdečo centralno oznako na vrhu, ki jo dopolnjujejo tribarvni šivi v barvah M divizije.

Ne glede na izbiro M Performance dodatkov bo pri obeh modelih moč ostala na enakem nivoju. To pomeni 473 konjskih moči v običajnih različicah in 503 konjskih moči v Competition različicah. Navor je pri obeh enak in sicer lahko 3.0 litrski šestvaljnik zagotovi 600 Nm maksimalnega navora, kar bo v kombinaciji z M xDrive štirikolesnim pogonom zagotovo dovolj tudi za najbolj zahtevne.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code