Maribor je ta konec tedna otvoril začetek turneje Bavarcev, ki bodo v petdesetih dneh obkrožili Slovenijo. Ste pripravljeni na vznemirjenje?

Vas zanimajo najnovejši BMW modeli? Potem je spomladanski Roadshow kot nalašč za vas. Ker smo želeli popolnoma zaužiti izkušnjo ponujenih testnih voženj, smo se včeraj udeležili prvega termina v Mariboru. Zbrali smo se Pri Florjanu na Grajskem trgu 6, pred katero se je ponosno razkazoval Mineral Grey BMW serije 2 Active Tourer. Ob lažji pogostitvi z dopoldanskimi rogljički in kavo smo nato prisluhnili govoru Direktorja BMW Selmar Maribor, Roka Gričnika ter kasneje še navodilom prijazne predstavnice BMW za nadaljno vožnjo.

BMWBLOG - UKL RoadShow - Maribor - Pri Florjanu (12)

Na voljo je precej obširna paleta vozil od BMW serije 1, serije 2 Active Tourer, serije 4 Gran Coupe in BMW serije 3 v kar nekaj različicah od 320i Touringa, do najnovejšega in najbolj nenavadnega med vsemi: priključnega hibrida BMW 330e. V približno 45 minut trajajoči vožnji smo lahko preizkusili zmogljivosti in vozne lastnosti naših jeklenih konjičkov, ki bodo verjetno koga tudi prepričali, da se bo odločil za nakup enega izmed preizkušenih modelov.

BMWBLOG - UKL RoadShow - Maribor - Pri Florjanu (17)

Še imate čas, da se prijavite na naslednje termine, ki bodo potekali v Kranju, Ljubljani, Celju, Novem Mestu in na koncu še v Kopru. Če bo termin še na voljo, vas bo ekipa BMW kontaktirala in potrdila vašo prijavo, tako da s prijavo ne odlašajte!

BMWBLOG - UKL RoadShow - Maribor - Pri Florjanu (28)

Slovenska mesta kjer se bo odvijal dogodek:

  • 13.– 14. maj: KRANJ (Restavracija in kavarna Brioni, Koroška cesta 10) – PRIJAVA KRANJ
  • 20.– 21. maj: LJUBLJANA (Dvorni bar, Dvorni trg 2) – PRIJAVA LJUBLJANA
  • 27.– 28. maj: CELJE (Hotel Evropa, Krekov trg 4) – PRIJAVA CELJE
  • 3.– 4. junij: NOVO MESTO (Kavarna Pralina – Qlandia, Otoška cesta 5) – PRIJAVA NOVO MESTO
  • 17.– 18. junij: KOPER (Slaščičarna Kroštola, Kopališko nabrežje 1) – PRIJAVA KOPER

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code