Yas Marina Blue kot ena najboljših klasičnih izbir za vašega M3 ali M4 naznanja tudi, kaj se skriva pod pokrovom motorja. Seveda je nebeško modra postala precej priljubljena, posledično zato ne škodi kakšna sprememba... morda nova obutev?

TAG Motorsports nas tokrat preseneti z enostavno, a elegantno predelavo. BMW F82 M4 poganja 3,0-litrski turbo vrstni šestvaljnik, ki s 430 KM proizvede 9 konjskih moči več od svojega predhodnika V8 M3 Coupe. S 7-stopenjskim DTC menjalnikom doseže 100 km/h v 4,1 sekunde, razlog za impresiven čas pa se skriva predvsem v zmanjšanju teže, ki znaša kar 80 kg, večinoma na račun motorja in ročnega menjalnika, k lahki konstrukciji pa pripomore tudi uporaba karbonskih vlaken in aluminijastih delov.

m4-hre-r101 (3)

Spodnji M4 je bil preobut v 19-palčna HRE Performance platiščaR101 model, ki ponuja kombinacijo kovanih platišč s tridelno arhitekturo, s katero posledično omogoča izjemno togost v kombinaciji z lahkotnostjo – znanje, ki prihaja iz dirkalnega sveta. Izbrana barva je tokrat Brushed Ice, ki se odlično sklada s modro karoserijo, seveda pa boste za takšno kvaliteto odšteli nekaj tisočakov. M4 na sebi nosi tudi nekaj drugih malenkosti, kot je KW Clubsport prilagodljivo vzmetenje, Brembo zavorne čeljusti, GMG Racing izpušni sistem ter nekaj Enlaes aerodinamičnih dodatkov – sprednji podaljšek, stranski pragovi, difuzor in prtljažni spojler. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

 

 

 

 

Vir: BMWBlog.comFotograf: Grubbs Photography

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code