Včeraj zvečer so se na parkirišču P+R Barje, ki se nahaja ob južni mestni vpadnici zbrali avtomobilski navdušenci, ki so zadnjič letos postavili na ogled svoje jeklene konjičke.

V Sloveniji živi kar nekaj posameznikov, ki imajo radi svoja vozila, še raje pa jih personalizirajo po svojem okusu. Tako kot že večkrat letos, so se tudi včeraj zbrali z namenom, da se poslovijo od letnega kompleta gum in ga pospremijo na zimsko spanje. ”Meet” z imenom ”Closing Streets” sta organizirali ekipi Unlimited Crew Slovenia in Street Bros. Kot vedno, ni manjkalo rohnenja glasnih izpušnih sistemov, drugačno predelanih vozil, celo nekaj redkih primerkov, predvsem pa jeklenih konjičkov, ki so bili personalizirani po okusu lastnikov.

Po zakonu moramo na naše jeklene konjičke zimski komplet gum namestiti že čez deset dni, žal pa se zimski kompleti od letnih razlikujejo po tem, da so platišča nekoliko manjših dimenzij, pa tudi manj privlačna so. Če za večino prebivalstva avtomobili predstavljajo le prevozna sredstva v vsakdanjem življenju, drugim vse. Taki so namreč pravi avtomobilski navdušenci, ki se zbirajo na takšnih ”meetih”. Spoznavajo nove ljudi, z veseljem predstavijo svoje jeklene konjičke, seveda pa o predelavah ”podebatirajo” s kolegi.

V spodnji galeriji si lahko ogledate jeklene konjičke, ki so bili prisotni na srečanju.

Med njimi smo našli tudi nekaj bolj zanimivih primerkov, ki so nosili BMW značko.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code