Je to najbolj nenavaden primerek športnega terenca BMW X5? V notranjosti ga ''razganja'' od močnega zvočniškega sistema, zunaj pa poglede privabi s šestimi kolesi in le dvojimi vrati.

Znano podjetje Nautiluz Creation je specializirano za napredne zvočniške sisteme namenjene tudi za potrebe avto šovov. Kljub njihovi specializaciji pa so se nekaj časa nazaj lotili prav posebne predelave športnega terenca, ki sliši na ime X5. Po tem, ko so mu vgradili skorajda nešteto zvočnikov, močne ojačevalnike in seveda tudi mogočne nizkotonce, so mu združili sprednja in zadnja vrata na obeh straneh! Najbolj zanimivo je to, da iz notranjosti in tudi zunanjosti vozila le najbolj pozorni opazijo, da ima vozilo združena sprednja in zadnja vrata. Do spoznanja pridemo le, ko so le-ta odprta! Vse pa se spremeni, ko BMW X5 dodamo še en par koles!

BMWBLOG-nautiluz-creation-bmw-x5-6x6- (15)

Bi si že mislili, da so s tem predelavo končali, vendar niso. Nato so se odločili še za predelavo zadka, saj so obstoječega kar ”odrezali” in dodali drugega skupaj z zadnjo osjo. Ni znanih podatkov, ali je zadnja os sploh povezana z menjalnikom, brez dvoma pa močno pripomore k unikatnosti vozila in mogočnemu izgledu.

Tudi mi se sprašujemo o smiselnosti takšnega projekta, zagotovo pa vemo, da se ne more kosati z vozili kot je Mercedes G63 6X6 ali Kahn’s Flying Huntsman 6X6 na zahtevnejšem terenu, saj je primarna naloga omenjenega primerka privabiti nešteto pogledov mimoidočih na najrazličnejših prireditvah.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code