Prvi v vrsti posebnih izdaj športnega hibrida je svojo premiero doživel na ženevskem avtomobilskem salonu. Kaj posebnež ponuja in kdaj bo na voljo?

Mislim, da bi vsakdo najraje na listu specifikacij opazil izboljšanje zmogljivosti… no to se ni zgodilo, je pa i8 prejel novo barvo karoserije in nekaj sprememb v notranjosti. BMW i8 bo kmalu na voljo že dve leti, njegova izbira barv pa je bila do sedaj izjemno omejena. Stranke so imele na izbiro le v Sophisto Grey, Protonic Blue, Crystal White in Ionic Silver z nekaj različnimi kombinacijami manjših poudarkov.

Geneva_Motor_Show_2016 - BMW i8_Protonic_Red (4)

Napočil je torej čas, da se jim pridruži še kakšna bolj živa barva: Protonic Red je kot nalašč za to nalogo, saj je v Ženevi že od daleč odseval svoje živo rdeče linije, kombinirane z Frozen Grey Metallic podrobnostmi. Protonic Red Edition je tudi prvi BMW i8 posebne serije, ki pa bo na voljo le omejen čas. Poleg živo rdeče barve je hibridni športnik prejel še nova W-Spoke 470 lita platišča v barvi Orbit Grey Metallic. V Notranjosti spremembe niso drastične, vendar ravno dovolj opazne, da se uporabnik zaveda unikatnosti modela. Sivi varnostni pasovi, kobinacije rdečega usnja in kontrastnih šivov, napisi “i8” in “Protonic Red Edition”, ter seveda dodatki karbona za športnejši izgled.

Geneva_Motor_Show_2016 - BMW i8_Protonic_Red (10)

Omejena serija BMW i8 Protonic Red Edition bo na voljo od julija 2016, naročila pa bodo mogoča le do konca leta.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code