Prikaži kategorije
Domov / Novice / BMW M bo res izdelal hibridnega superšportnika
BMW-M1-Hommage (4)

BMW M bo res izdelal hibridnega superšportnika


Govorice o nasledniku BMW M1 se širijo med ljudmi že nekaj let, pa vendar kaj veliko niso imeli pokazati. Ljubitelji vsekakor še vedno močno upajo, obupal pa ni niti BMW M.

Peter Quintus, podpredsednik na področju prodaje in marketinga BMW M je za medij Drive povedal, da se znotraj oddelka BMW M pojavljajo špekulacije o visokozmogljivem superšportniku. Quintus je dejal, da so načrti narejeni za prihodnost nekaj let, saj so trenutno njihove prioritete na drugih pomembnejših področjih. A če in ko bo vozilo zares razkrito bo uporabljalo hibridno tehnologijo, saj ne bo mogoče ostati pri tradicionalnem pogonskem sklopu.

Peter Quintus je nadaljeval in povedal, da so v preteklosti pri BMW M naredili že precej superšportnih konceptov in ko bo dogovorjen začetek razvoja bodo že vedeli kako bo vozilo izgledalo.

Do takrat bomo morali svoje želje potešiti z dosedanjimi modeli M, paleto vozil pa dopolnjuje še okolju prijazen priključni hibrid i8. Kar se tiče priključnih hibridov Quintus verjame, da bo prihajajoči BMW i8 Spyder velik uspeh.

Medtem, ko nas pusti BMW čakati, Mercedes-AMG pospešeno razvija povsem nov hibridni avtomobil, ki si bo sposodil tehnologijo iz Formule 1.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×