Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / BMW M3 / München dela na novem projektu: BMW M3 CS!
BMW-F80-M3-CS-spied (9)

München dela na novem projektu: BMW M3 CS!


BMW F80 M3 bo počasi zapustil prodajne salone, saj ga bo nadomestila naslednja generacija tega legendarnega športnika. A še pred tem bo proizvajalec naredil nekaj nad čemer smo navdušeni. Predstavili bodo najmočnejšo in najbolj izpopolnjeno različico do sedaj, slišala pa bo na ime BMW M3 CS!

V okolici slavnega dirkališča Nürburgring, natančneje na bencinski črpalki v neposredni bližini dirkališča je bil opažen zakamufliran Bavarec, vsem pa je seveda takoj jasno, da gre za BMW F80 M3 CS. Določeni deli so odeti v kamuflažne vzorce, kar pomeni, da so prilagojeni za še boljši pretok zraka. Seveda lahko sklepamo brez dvoma ravno zaradi že predstavljenega kupejevskega modela BMW M4 CS, tokrat pa lahko občudujemo še limuzinsko izpeljanko. Najverjetneje gre za povsem identično izboljšavo, ki je tokrat osnovana na štirivratni limuzini.

BMW-F80-M3-CS-spied (12)

To pomeni, da bo ponovno uporabljen 3,0-litrski vrstni šestvaljnik, ki bo prejel dodatnih 29 konjskih moči in 50 Nm navora, M3 CS bo tako na asfalt sposoben spraviti 460 konjskih moči in 600 Nm navora. Del nadgradnje bo tudi uporaba lahkih aerodinamičnih elementov skupaj z izboljšanim vzmetenjem in zavornim sistemom. Na vozilu lahko opazimo tudi platišča, ki jih nosi novi M4 CS.

Po nekaterih ugibanjih bo novi BMW M3 CS predstavljen na avtosalonu v Ženevi prihodnje leto, a BMW najverjetneje ne bo čakal tako dolgo, da predstavi svojo že skoraj dokončano novosti. Ne bodite torej presenečeni, če bomo že v kratkem spoznali novega BMW F80 M3 CS.

Novost si oglejte v galeriji in spodnjem videu.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×