Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / BMW M2 / Najbolj znani in izstopajoči BMW M2 na Otoku
bmw-f87-m2-evolve (24)

Najbolj znani in izstopajoči BMW M2 na Otoku


Živ človek vidi marsikaj. So stvari, ki so posamezniku všeč, s tudi stvari, ki mu niso. Enako velja za avtomobile in prav ta dva primerka sta dva najbolj posebnih. Če sta vam všeč ali ne pa presodite sami.

Gre za dva zares posebna priemrka, ki sta si po izgledu precej različna, čeprav sta osnovana na enakem vozilu. Gre za BMW M2, ki ga poganja 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor z eno turbino, ki razvije 370 konjskih moči in 465 Nm navora (500 Nm z Overboost). Pospešek do 100 km/h znaša 4,3 sekunde, kar je odličen rezultat.

A kljub enako zasnovi že ob prvem pogledu lahko ugotovimo, da ste si vizualno zelo različna. Že barva je prva izstopajoča stvar sploh pri prelivajoče rumeno-zelenem primerku. Drugi avtomobil je temno sive barve in uporablja kontrastno oranžno obarvane elemente, ki popestrijo izgled, poleg tega pa na zadku nosi velik spojler.

Vse razlike si oglejte v spodnji obsežni, a čudoviti galeriji.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×