Včeraj je v javnost prišlo nekaj fotografij, ki naj bi prikazovale prednji odbijač prihajajočega BMW M2. Fotografije so pokazale, kar je videti kot nova maska BMW M2 ​​in prednji sesalniki zraka. Od takrat je izšla upodobitev, ki prikazuje, kako bi lahko izgledal BMW M2 s prav tem odbijačem.

Ideja tega izdelka je preprosta – vzemite na novo izdani BMW serije 2 Coupe in nanj položite prednjo masko, ki naj bi predstavljala nos BMW M2.

Bavarske “ledvičke” so drugačne kot pri kupeju serije 2 in iskreno, nisem prepričan, da so šli v pravo smer. Prav tako so zelo kvadratni prednji odprtine za zrak videti čudno in se v resnici ne ujemajo z oblinami preostalega sprednjega dela. Kvadratne oblike so skoraj povsem neprisotne, zato je metanje kvadratnih prednjih odprtin za zrak precej moteče.


Tako kot je maska zelo moteča pri aktualnem BMW M3, kjer je običajna serija 3 mnogokrat lepša ter bolj prijetna na pogled, so enako napako (pa čeprav mogoče ne tako izrazito) naredili tudi v tem primeru. BMW M3 (E46) je še vedno najlepši M3 med vsemi in razlike z običajno serijo 3 te generacije so subtilne.

Zanimivo je tudi, da želi BMW M svoje avtomobile resnično vizualno razlikovati od standardnih BMW-jev, na katerih temeljijo. Zakaj tako ledvičke in ostala večina prednjega dela ne more ostati večinoma enaka? Zakaj ne bi preprosto dodali nekaj bolj agresivnih odprtin za dovod zraka, morda izboklino na pokrovu motorja, kakšno dodatno režo in stvar uspešno zaključili?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code