StanceWorks nam je na zadnji marčevski dan predstavil še eno bavarsko umetnino mornarsko modre barve, ki je s svojo odlično ohranjenostjo lahko vzor mnogim mlajšim generacijam.

Tako kot mnogi drugi starodobniki, je tudi Rimal Chandov E24 635CSi svojo prenovo začel v precej zanemarjenem stanju. Mankajoči deli karoserije, razpokan lak in barva ter vsesplošen razkrajajoč izgled pa niso odvrnili njegovega bodočega lastnika od tega, da bi spregledal njegov velik potencial.

bmw-e24-635csi-stanceworks (6)

Čeprav so originalna M-System platišča kot ulita za legendarno šestico, pa se je Rimal v začetku odločil za nekaj poprodajnih rešitev; od HRE do Epsilon, Rial, Schnitzer platišč in drugih, na koncu pa se je vseeno vrnil na 3-delno 18-palčno M-System obutev, ki si jo je po lastnik željah priredil kar sam. K izboljšanju vožnje in uporabnosti je bilo nujen nov komplet vzmetenja, Rimal se je odločil za zračen AirRide, brez katerega bi njegov dolg sprednji previs težko ostal brez poškodb. 635CSi je prejel tudi nove sloje Bavarian modre barve, ki je klasična izbira in nekoliko spominja na Santorini Blue Individual barvo tistega časa. Sledila je tudi renovacija različnih delov, vključno z novimi odbijači in prtljažnim spojlerjem.

bmw-e24-635csi-stanceworks (4)

V notranjosti pa je bavarski modrec prejel popolnoma novo usnjeno oblazinjenje, večina delov armaturne plošče in manjših podrobnosti pa je bila popolnoma zamenjana – rezultat je notranjost, ki premaguje zob časa. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: StanceWorks

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code