Prikaži kategorije
Domov / Novice / Ostalo / To je največji in najprestižnejši BMW salon na svetu!
biggest-bmw-dealership - naslovna

To je največji in najprestižnejši BMW salon na svetu!


Prepričani smo, da vam Abu Dhabi Motors ni potrebno več podrobno predstavljati. “Tovarna sanj” nas skorajda dnevno prijetno preseneti z lastnimi izvedbami BMW Individual ter M modelov. Bogata galerija sanjskih primerkov vam ne uide!

Prav tako posebne predstavitve ne rabi tudi svetovno znani YouTuber, Shmee150. Le-ta se je med nedavnim obiskom Združenih arabskih emiratov oglasil tudi na obisku pri priznanem BMW zastopniku. A tam ni le preveril, kaj je novega v ponudbi, temveč je tudi preizkusil njihov prestižni model M760Li.

alpina-b7-java-green-metallic-abu-dhabi (55)

Če tega slučajno še niste vedeli, naj vam zaupamo, da Abu Dhabi Motors poleg BMW pokriva tudi znamko Rolls-Royce. V videu nam je omogočen tudi boljši pogled na teatralni del razstavnega prostora. V resnici gre za pravo gledališče, v katerem si lahko dodobra ogledate trenutno razstavljeni avtomobil ali pa si ogledate katero izmed projekcij. In kaj pravi Shmee po koncu vožnje z enkratnim vozilom? Navdušeni Britanec ni mogel prehvaliti navora vozila ter lahkotnega načina pospeševanja. Označil ga je za “pravo stvar”, predvsem za visokohitrostno vožnjo po nemških avtocestah.

Poleg obiska znanega Angleža tokrat prilagamo obsežno galerijo najlepših primerkov iz tega izjemnega salona; BMW Abu Dhabi Motors! Izberite svojega najljubšega!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×