Še posebej, če je ta BMW E92 v barvi Java Green in ima množico karbonskih dodatkov.

Ko je ta primerek blago predelanega BMW E92 M3 Java Green z nekaj karbonskimi dodatki prvič prišel v delavnico Auto Couture Motoring, je imel lastnik že točno določeno sliko o tem, kaj hoče od avtomobila. Najprej so vgradili Ohlins R/T vzmetenje, ki je avtomobil ravno prav znižalo znižalo, BC Forged platišča pa so zapolnila sedaj manjšo praznino pod blatniki. Za boljši zvok 4.0 litrskega atmosferskega V8 motorja, si je lastnik zaželel še kompletni Dinan izpušni sistem, ki sedaj proizvaja pravo simfonijo za ušesa.

Za boljši izgled so nato dodali še Vorsteiner GTS-V podaljške odbijačev, ki jih je bilo zaradi tovarniških podaljškov prednjega odbijača, izjemno težko namestiti, cel prednji konec pa je nato potreboval še dodatno barvanje, saj so ob odstranitvi originalnih delov, na odbijaču ostale sledi adhezivnega sredstva.  Ob strani je prejel še Gintani pragove in zadnje stranske razširitve difuzorja istega proizvajalca, ki jih je bilo ravno tako zelo težko namestiti na Vorsteinerjev difuzor, saj česa takega podjetje ACM še ni počelo. Ker so želeli nekaj zelene barve prenesti še v notranjost, so vgradili še Auto Tecknic karbonske dodatke za notranjost in jim dodali Java Green črte, ki lepo poživijo sicer temačno notranjost.

BMWBLOG-Java-Green-E92-M3 (10)

Zagotovo eden zanimivejših in vizualno dodelanih projektov predelave BMW E92 M3, zato si le poglejte zgornjo fotogalerijo. Kdo ve, morda najdete novo ozadje za vaš prenosni računalnik ali vaš pametni telefon.

 

Fotograf: Auto Cuture Motoring

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code