Bolgarski predelovalec vozil Vilner je predstavil projekt in nekaj prvih fotografij prihajajoče mojstrovine – BMW Stormtrooper.V osnovi je model izvedba njihovega BMW 6 Bullsharka, o katerem smo že pisali. Podjetje Vilner navaja, da po predelavi vozilo izgleda tako, kot “stormtrooperji” – beli vojaki Dart Vaderjeve vojske iz galaktičnega imperija. Kabriolet je dobil kar nekaj novih […]

Bolgarski predelovalec vozil Vilner je predstavil projekt in nekaj prvih fotografij prihajajoče mojstrovine – BMW Stormtrooper.V osnovi je model izvedba njihovega BMW 6 Bullsharka, o katerem smo že pisali. Podjetje Vilner navaja, da po predelavi vozilo izgleda tako, kot “stormtrooperji” – beli vojaki Dart Vaderjeve vojske iz galaktičnega imperija.

vilner-stormtrooper (2)

Kabriolet je dobil kar nekaj novih delov; nove prednje luči, odbijače, pokrov motorja in aluminijasta platišča, večina delov pa je iz karbonskih vlaken. Notranjost je prenovljena z dvobarvnim usnjenim oblazinjenjem, ki obleče sedeže, stranice vrat in armaturno ploščo.

vilner-stormtrooper (1)

Bullshark poganja posodobljen V8 4,4-litrski motor s pomočjo AC Schnitzer izpušnega sistema. Vozilo proizvede 370 konjskih moči in 522 Nm navora, podobno moč lahko pričakujemo tudi v Stormtrooperju, kar pomeni, da bo do stotice potreboval približno 5,4 sekunde. Več informacij in fotografij pa bodo pri Vilnerju predstavili v naslednjih tednih.

vilner-stormtrooper (3)

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code