Morda smo dočakali najboljšo predelavo BMW X2 do sedaj.

Ko pride do zunanjosti, je malo tunerjev, ki bi znali avtomobil tako dobro predelati, kot to zna japonski 3D Design. Rezultat je nič manj kot najlepši primerek BMW X2, kar smo jih do sedaj videli, to pa so dosegli s širokim naborom karbonskih, aerodinamičnih dodatkov, znižanim podvozjem ter novim setom platišč.

Ne manjka niti obvezni strešni spojler, ter karbonski difuzor, ki ga krasijo kar štiri izpušne cevi. Morda to ne bi bilo tako čudno, če ne bi za osnovo vzeli različico xDrive20i M Sport, so jo pa vsaj tudi mehansko nadgradili. Opcijska predelava motorne elektronike namreč moč poveča na 230 konjskih moči, kar menimo, da je v tem majhnem crossoverju povsem zadosti in bi z lahkoto konkurirali tudi marsikateremu hot hacthu.

Lotili so se tudi notranjosti, vendar bolj zadržano. Tam lahko takoj opazimo večje aluminijaste prestavne ročice, ki mimogrede izgledajo odlično, ter komplet aluminijastih stopalk za zavoro in plin, to pa je tudi vse. No saj je znotraj za ta segment že standardno odličen avtomobil, s svojo vpadljivo, a ne preveč kričečo zunanjostjo pa se kupcem zagotovo povsem odkupi.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code