A-Cosmos salon BMW vozil v Ljubljani je največji v Sloveniji. Pred kratkim so prenovili salon, zato vam z veseljem predstavljamo vse novosti.

Pooblaščeni trgovec in servis za BMW vozila A-Cosmos je največji BMW center v Sloveniji in med drugim so tudi pooblaščen serviser za vozila znamke MINI. Vedno vam nudijo izjemne priložnosti za nakup novih oziroma rabljenih vozil “Premium Selection”, ter vam s svojimi izkušnjami svetujejo ter omogočajo kvalitetno servisiranje vaših jeklenih konjičkov. Njihova prednost je v tem, da se vam bodo povsem posvetili, korektno svetovali in ustregli vsem vašim željam, vse z namenom, da boste v celoti zadovoljni. To je merilo, kateremu sledi BMW A-Cosmos že vrsto let in ravno to jih uvršča korak naprej od konkurence, da ne omenjamo niti dolgoletnih izkušenj z znamko.

Podjetje A-Cosmos je pred kratkim odprlo še prodajni BMW salon v Novi Gorici. Kljub temu, da je tu že dve leti obstajal pooblaščeni servis BMW vozil. Tako se lahko pohvalijo z dvema modernima salonoma, ki sledita najnovejšim standardom znamke BMW. V salonu so vam vedno na ogled postavljena dovršena vozila, ko se boste z njimi zapeljali pa boste kmalu odkrili pravi užitek v vožnji. Mi smo tokrat pod drobnogled vzeli salon v Ljubljani. Gre za največji BMW salon v Sloveniji, pogodbo z znamko BMW pa so pred kratkim podpisali vse do leta 2022.

Nakup novega ali rabljenega vozila je lahko stresen. V salonu Ljubljanske enote se prijazno osebje tega zaveda in vam zato svetuje po svojih najboljših močeh in vam tako olajša nakup. V zadnjih mesecih so prenovili salon, tako da je sedaj bolj razviden oddelek električnih modelov BMW i, športno naravnanih M modelov in terensko izpopolnjenim X modelom. Katerikoli BMW vas bo zanimal boste v BMW A-Cosmos zagotovo našli vse potrebne informacije, osebje pa vam bo na voljo za vsa dodatna vprašanja.

BMW A-Cosmos salon se lahko tudi pohvali kot edini BMW i trgovec v Ljubljani. V BMW i oddelku, ki že od vsega začetka predstavlja v prihodnost usmerjeno mobilnost z električno gnanimi avtomobili zagotavlja futuristično oblikovanje v skladu s filozofijo premium znamke BMW. Trenutno vas v salonu čakata dva avtomobila, električni mestni BMW i3 in pa hibridni i8 Roadster za športne užitke zgorej brez.

Po novem vas center BMW vozil že od daleč pozdravlja s prenovljeno zunanjostjo. Tukaj je nekaj manj opaznih sprememb, nova pa je zunanja podoba objekta, ki je sedaj oblečena v belo barvo. Največja sprememba pa je oglasni zaslon na vrhu objekta, ki vas opozarja na največji BMW center v Sloveniji.

Velika novost je tudi ločen prostor za rabljena vozila BMW Premium Selection. Gre za podrobno pregledana vozila, ki so prestala tako vizualne in tehnične preizkuse. Vsako rabljeno vozilo BMW Premium Selection ima vsaj 24-mesečno jamstvo, užitek v vožnji pa se lahko primerja celo z novimi vozili.

Za konec lahko omenimo še BMW M oddelek katerega vozni park trenutno obsega BMW M2 v “Long Beach Blue” barvi in BMW M5 – First Edition v “Frozen Red” barvi. Tako kot pri BMW i ponudbi so tudi za BMW M edini trgovec v Ljubljani. Da gre za BMW M oddelek vam bo takoj razumljivo, saj bo vaš pogled pritegnil velik BMW M logo in pa vpadljiva črtkana črta v dirkaških barvah na tleh.

Kupujete avtomobil ali pa le iščete zanesljivega serviserja – BMW A-Cosmos je kot nalašč za vas, saj vam ponuja neprekosljivo storitev na izjemno visokem nivoju. Ne odlašajte ter se v vam najbližjem salonu BMW A-Cosmos oglasite čimprej. Ne bo vam žal!

Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code