Nemški tuner je spet poskrbel za nekaj posebnega.

BMW i3s je nižji in  širši od standardne različice, kar pomaga pri legi na cesti, še vedno pa ni to prava športna različica standardnega i3, saj dejansko ni toliko hitrejši in bolj zabaven za vožnjo. Morda k temu prispeva tudi dejstvo, da je že standardni i3 zelo zabaven za peljat, bi pa zagotovo z veseljem pozdravili športnejši videz in boljšo lego na cesti. No takega mnenja so tudi fantje in dekleta pri nemškem tunerju AC Schnitzer.

Nov paket avtomobilu doda ravno to. Čeprav moč ostaja ista, lahko kupec pričakuje izboljšano vzmetenje, ki izboljša lego na cesti in aerodinamični paket, ki zagotovo izboljša videz. Še najbolje je to, da je paket na voljo tudi za običajno različico BMW i3. Pri običajnem tako avtomobil sedi 15 mm nižje spredaj in 20 mm zadaj, pri različici i3s, pa so številke za 5mm manjše, saj je avtomobil že v osnovi nižji.

K nižjim vzmetem pri različici i3S spadajo tudi 12mm distančniki, ki še dodatno razširijo kolotek in tako še izboljšajo oprijem in vodljivost. Poleg tega poskrbijo, da je tudi platišče poravnano z blatnikom za še boljši videz. Če že govorimo o videzu ne moremo mimo novega sprednjega podaljška odbijača in zadnjega spojlerja, ki sta del aerodinamičnega paketa. Sicer nista kričeča, pa vendar lepo zaključita videz celotnega avtomobila.

Znotraj BMW i3s dobi še nove aluminijaste stopalke in aluminijast iDrive kontroler za poživitev kabine, ki že tako izgleda zelo zanimivo in futuristično.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code