Serija 3 je šele pred kratkim odšla v prodajo, vendar pa AC Schnitzer že dela na komponentah za izboljšanje, ki bodo kupcem na voljo poleti oziroma najkasneje jeseni v letošnjem letu. 

AC Schnitzer je po letošnji raziskavi raziskavi revije Auto motor und sport z naslovom “Best Cars 2019” že 14. zapored na prvem mestu med tunerji BMW. Tovrstnega statusa so vsekakor zaslužni, saj se bodo lahko tudi lastniki Serije 3 kaj kmalu ponašali z ACS izboljšavami.

Trenutni seznam delov je odvisen predvsem od nadgradnje koles in pnevmatik, ter tudi oblikovanja karoserije. V nekdanji kategoriji ponuja ACS 19- in 20-palčna lita platišča v štirikotnih “four-square” postavitvi pnevmatik, kot tudi pri tako imenovani “staggered” postavitvi, ki pomeni, da kolesa na sprednji in zadnji osi niso enake velikosti. 19-palčna platišča lahko nosijo pnevmatike 225/40 R19 ali pa 255/35 R19s na zadnjih kolesih, medtem ko 20-palčna možnost uporablja 225/35 R20s ali 255/30 R20s zadaj. Poleg tega je spremenjen tudi komplet vzmetenja, ki zmanjša standardno višino za 20 mm.

Izboljšave zunanjosti, namenjene za delo z M Sport modeli, vključujejo sprednji podaljšek odbijača in stransko “krilo”, ki se uporablja za uravnavanje količine visokega pritiska na strani (ta se dejansko ne zmanjša, temveč se spelje pod avtomobil). Podrobnosti gredo celo do pokrova izpušne cevi, ki je lahko iz športnega kroma ali karbona.

V notranjosti je na voljo več aluminijastih komponent, vključno z vrsto prestavnih ročic, pedal, držala za noge in ključe. Morda te izboljšave ne zvenijo najbolj dovršeno, zato tudi ACS razvija nov sprednji in zadnji odbijač. Pripravljen je tudi komplet popolnega športnega podvozja, ki bo avtomobil spustil na skupno 30 mm in bi moral nuditi ostrejše upravljanje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code