Po uradnem razkritju BMW M2 je bilo pričakovati, da bodo predelovalna podjetja razkrila svoje predelovalne vizije in opcije športnega kupeja nemškega predelovalca. Tokrat je prišel na svoj račun AC Schnitzer, ki je razkril projekt BMW M2. Le-ta je lažji, močnejši in postreže z boljšo vozno dinamiko. Ponuja nadgradnjo zmogljivosti in izgleda, kar AC Schnitzer opravi zares odlično. Njihova vizija delovanja in izgleda BMW M2 je vsekakor zelo zanimiva. Oglejte si njihov predelovalni program.

AC Schnitzer iz standardnih 370 KM pri BMW M2 iztisne 420 konjskih moči. Zasluga gre posebnemu hladilnemu sistemu, ki poveča zmogljivost motorja ter hkrati poskrbi za trajno in ugodno oskrbo z močjo. Tudi izpušni sistem je prirejen; mojstri iz Aachna so poskrbeli za ta pomemben predel vozila. Dušilec zvoka AC Schnitzer sedaj ponuja nadzor nad loputami in hkrati dve opciji, “Sport” in “Sport black”, ki ponujata mogočno zvočno kuliso.

BMW M2 By AC Schnitzer

Izboljšana je tudi vodljivost, saj je podvozje nadgrajeno z AC Schnitzer RS vzmetenjem. To vzmetenje je popolnoma višinsko prilagodljivo, spusti pa se lahko celo za 30-40 mm. Nastavitve so torej primerne za lastnike, ki želijo udobno vozilo in za tiste, ki si želijo sprostitve na dirkališču. AC Schnitzer paket vzmeti spusti vozilo za 25-30 mm spredaj in 15-20 mm zadaj, kar zagotavlja večjo stabilnost vozila. Rezultat je viden pri občutno izboljšani vodljivosti vozila.

Na področju vizualnega izgleda je podjetje poskrbelo za kar nekaj rešitev. Avtomobil je opremljen z aerodinamičnimi elementi iz ogljikovih vlaken – sprednja stranska krilca na odbijaču, zadnji spojler, difuzor in karbonske pokrovi vzvratnih ogledal. Elementi iz ogljikovih vlaken pa ne poskrbijo le za lepši izgled. Zagotovijo tudi dodaten pritisk vozila k tlom. Vozilo po predelavi deluje bolj dirkaško naravnano, vozniku pa omogoči dovolj pozornosti.

BMW M2 By AC Schnitzer

Končni dodatek zunanjosti so poprodajna platišča. Nemški predelovalec ponuja 19- ali 20-palčna platišča, ki jih izdelujejo znotraj podjetja. Na voljo so platišča AC1, Tpe III in Type V. Poleg slednjih so v ponudbi tudi Type VIII, ki so na voljo v dveh dvojnih barvah – srebrni in antracidni ter Type IV v prav tako dvojnih barvah.

“Priboljšek” pa je dočakala tudi notranjost. Veliko aluminijastih elementov je bilo naknadno srebrno ali črno obarvanih. Z majhnimi dodatki je tako AC Schnitzer poskrbel za bogat izgled vozila. Vabljeni k ogledu celotne galerije!

Vir: AC Schnitzer

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code