Že februarja je AC Schnitzer predstavil prve dodatke za novo serijo 1, kot so naprimer krajše vzmeti ter nekaj aero dodatkov, sedaj pa so svojo ponudbo še izdatno nadgradili.

Nemški tuner lahko tako za najmanjšega predstavnika avtomobilskega portfelja znamke BMW po novem ponudi tudi prednji podaljšek odbijača, zadnji strešni spojler, nove embleme ter športni izpušni sistem, ki pa je namenjen izključno različici M135i. Hišna platišča z oznako AC1 v velikosti 19 palcev, ki lepo dopolnijo zunanji videz pa si lahko po novem omislite bodisi v t.i. BiColor dvobarvni kombinaciji, bodisi v antracitni barvi.

V notranjosti si lahko kupci za večji občutek športnosti omislijo AC Schnitzer obvolanske prestavne ročice, stopalke in držalo za ključ iz aluminija. Po njihovih besedah je AC Schnitzer s po meri narejenimi izdelki odlično poskrbel tudi za najmanjšega člana bavarske ponudbe, nad končnim rezultatom pa so izjemno zadovoljni.

Novi BMW serije 1 z M Sport paketom že v originalu izgleda agresivno in dinamično, AC Schnitzer pa je s svojimi dodatki ta aspekt avtomobila le še dodatno poudaril. Poleg tega nižje vzmetenje in športni izpuh poskrbita še za izboljšanje voznih lastnosti in zvoka, ki bodo posebej po volji tistim, ki so privrženci t.i. hot hatchev. Naj spomnimo, da je AC Schnitzer tudi eden redkih tunerjev, pri katerih obdržite tovarniško garancijo, zato je njihova ponudba še toliko bolj privlačna.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code