Podjetje Auto Couture Motoring je izdelalo izjemno okusno predelavo BMW F80 M3.

Čeprav je ta BMW M3 že odet v individualno barvo, pa je lastnik na avtomobilu vseeno hotel pustiti osebni pečat. V ta namen so dodali karbonski M performance prednji podaljšek odbijača, M Performance zadnji spojler, M Performance pokrove vzvratnih ogledal in 3D Design zadnji difuzor, ki je ravno tako iz karbona. Videz lepo dopolni še Akrapovičev izpušni sistem s karbonskimi zaključki izpušnih cevi, ki obenem poskrbi tudi za popolno zvočno kuliso iz vgrajenega S55 pogonskega agregata.

V iskanju večje moči so avtomobilu odstranili katalizatorje, zamenjali zračni filter in naredili t.i. stage 2 optimizacijo motorne elektronike, da pa ne bo avtomobil šel bolje samo v ravni liniji, pa so namestili tudi nižje vzmetenje KW HAS, ki skupaj z 20 palčnimi BBS platišči v barvi satin black, lepo dopolni zunanji videz avtomobila.

Ker original M zavorni sistem iskreno ni ravno najboljši, se je lastnik odločil tudi za zamenjavo le tega. Namestili so zavorne čeljusti Brembo B-M6/4 v barvi Arancio Argos ter set večjih zavornih diskov istega proizvajalca, ki bodo poskrbeli, da se bo avtomobil tudi ustavil enako suvereno, kot pospeševal. Se tudi vam to zdi ena najbolj okusnih predelav BMW F80 M3?

Fotograf: Auto Couture Motoring

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code