Nemški predelovalec Alpha-N Performance je razkril agresivno predelavo novega BMW M2. Z izgledom so ciljali na morebitnega BMW M2 GTS...jim je uspelo?

Predelovalec je na M2 namestil določene športne elemente, ki izgled močno približajo trenutnemu BMW M4 GTS.

V zunanjosti je bil M2 močno prilagojen. Pokrov motorja je po zgledu M4 GTS nekoliko napihnjen in za bolj efektivno hlajenje na vrhu nosi režo. Pokrov motorja je na voljo iz ogljikovih vlaken ali izredno lahkega kevlarja. Sprednji odbijač ima nameščen podaljšek spojlerja, ki je zračno prilagodljiv in ponuja boljšo aerodinamiko in pritisk k tlom.

bmw-m2-gts-alpha (7)

Na prtljažnih vratih se bohoti velik spojler v stilu M4 GTS, ki poskrbi za pravi dirkaški izgled. Zadek se lahko pohvali tudi z difuzorjem iz ogljikovih vlaken znotraj katerega na plano pogledajo štiri izpušne cevi. Na karoseriji so med drugim tudi elementi BMW Performance med katere spadajo vzvratna ogledala odeta v ogljikova vlakna, črne ledvičke in stranski aerodinamični dodatki. Da je izgled res popoln poskrbijo nova, lahka BMW 20-palčna platišča.

Nemški predelovalec ponuja tudi nadgradnjo moči, ki moč poveča na kar 450 konjskih moči. Seveda je potrebno moči in zunanjemu izgledu prilagoditi tudi podvozje, zato so mu namenili vzmetenje Öhlins’ Road & Track. Alpha-N Performance GTS program za BMW M2 bo na voljo od avtomobilističnega salona Essen 2016, ki se začne 26. novembra 2016.

Nadgradnje in cene:

  • pokrov motorja v stilu M4 GTS, 3,399 €,
  • sprednji spojler, od 1,299 €,
  • difuzor, 999 €,
  • zadnji spojler v stilu GTS, 2,099 €,
  • lahka streha vozila, 1,449 €,
  • vzmetenje Öhlins’s Road & Track , 2,995 €.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code