BMW M2 poskrbi za zadovoljstvo voznikov in kupcev v prav vseh pogledih. Redki se spotaknejo le ob "premalo" moči. Če ste med slednjimi, boste čez nekaj trenutkov izvedeli, kako odpraviti ta problem ...

Poskočni mali M2 ponuja 370 konjskih moči in 465 Nm navora in za večino bo slednje več kot dovolj. Spet drugim bo te moči občutno premalo, še vedno pa so zaljubljeni v čudovit zunanji izgled, majhno zasnovo, relativno nizko težo. Brez skrbi, Alpha N-Performance poskrbi, da bo M2 idealen prav za vsakega posameznika.

3,0-litrski vrstni šetvaljnik so nadgradili v treh korakih in dosegli tri različne nadgradnje končne konjenice. Prvi ponuja 400 KM in 580 Nm navora, drugi 415 KM in 600 Nm navora, tretji, najmočnejši pa 430 konjskih moči in 620 Nm navora.

bmw-m2-alpha-n-performance (2)

Tretja stopnja nadgradnje (Stage 3) z vgradnjo EVOX sistema ima odstranjen regulator v zgornjem območju vrtljajev, paket nadgradnje pa vključuje tudi športne odtočne cevi brez katalizatorja. Kot dodatna oprema je kupcem na voljo dušilec zvoka, ki ga je možno upravljati z odpiranjem in zapiranjem loput, ob odprtju loput pa prida bolj dirkaški zvok motorja.

Dodatni moči pa je potrebno priskrbeti tudi dovolj agresiven izgled, ki ga M2 prejme s paketom dodatkov. Na voljo so trije različni, povsem prilagodljivi zadnji spojlerji iz ogljikovih vlaken, ki jih izdeluje Alpha N-Performance, kmalu pa bo podjetje ponudilo še zadnji spojler in ostale karbonske dodatke, ki se bodo zgledovali po tistih iz M4 GTS.

Zunanji izgled lepo zaokrožijo OZ Racing Ultraleggera HLT platišča velikosti 9.0×19 in 10.0×19, na katerih so nameščene pnevmatike dimenzij 245/35R19 in 265/35R19.

Zahvala za dodatno izboljšano obnašanje na progi gre Öhlins polno prilagodljivemu Road&Track vzmetenju, ki vozilo zniža in ga naredi še bolj okretnega in dinamičnega.

Če standardni M2 ne izpolnjuje pričakovanj kupca, je paket nadgradnje podjetja Alpha N-Performance resnično dobra rešitev.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code