Artistični dizajn unikatnih platišč visoke kakovosti si zasluži tudi temu primerne fotografije. Baan Velgen predstavljajo ADV05R M.V2 20-palčna platišča, ki predstavljajo eno boljših alternativ poprodajne industrije.

Alpine White kot najbolj osnovni končni premaz morda res ni med najbolj izstopajočimi v paleti barv najbolj priljubljenega člana M oddelka, vseeno pa se z nekaj dodatki in premišljeno izbiro platišč lahko prelevi v nekaj izjemnega. Naslednji primerek na sebi nosi še Akrapovičev Evolution izpušni sistem, ki zmanjša težo in doda nekaj konjičev, za izboljšanje aerodinamike pa poskrbijo Vosteinerjevi karbonski dodatki, ki vključujejo EVO sprednji odbijač in GTS zadnji difuzor. Celoten izgled zaključijo ADV.1 platišča, ki so jih na bavarsko lepoto namestili pri nizozemskih Baan Velgen.

adv1-bmw-mf80-m3 (2)

ADV05R M.V2 Competition platišča so po meri ustvarjena za namen zmanjšati težo, na voljo so v opciji razkritih vijakov in detajlov za dodaten pridih športnosti. Platišča dimenzij 20×9.5 in 20×11 se predstavijo v barvi Brushed Gunmetal, za nekaj milimetrov znižanja pa poskrbi H&R vzmetenje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code