Za BMW M2 so bila pred prihodom na trg zelo visoka pričakovanja in prav ta je M2 več kot dosegel, če ne celo presegel. Predelovalci pa iz malega športnika delajo ogromne presežke. Ta primerek npr. močno prekosi celo večjega brata M4!

Takšen presežek je uspelo doseči podjetju RevoZport, ki je razvil avtomobil z neverjetno privlačnim zunanjim izgledom, odlično aerodinamiko ter izjemnimi modifikacijami, ki napravijo to malo zverinico še bolj zaželeno in priljubljeno.

Spremembe se pričnejo že pri ledvičkah, ki so obarvane črno in tako nadomeščajo standardno kromirane. Za slednje je potrebno odšteti 580 ameriških dolarjev. Pod sprednjim odbijačem je nameščen tudi nov podaljšek spojlerja, ki ponuja kar tri različne aerodinamične nastavitve in posledično pritisk vozila k tlom, istočasno pa skrbi za boljše hlajenje sprednjih zavor. Za slednje bo potrebno stranki odšteti nič kaj skopih 2800 ameriških dolarjev.

BMW-m2-revozport-tuning (1)

RevoZport je razvil še majhna krilca iz ogljikovih vlaken (630$), pokrov motorja iz ogljikovih vlaken (2000$) in športne stranske pragove iz ogljikovih vlaken (1900$). Na voljo je tudi zadnji difuzor (1800$), mali spojler na zadku (450$), prtljažna vrata iz ogljikovih vlaken (1650$) in veliki spojler (2000$).

RevoZport ni podjetje, ki bi zgolj kazalo in nič naredilo. Poleg vse dodatkov so izdelali tudi nov izpušni sistem iz titana, optimizirali so delovanje motorja ter spremenili dotok zraka, ki 3,0-litrskemu turbo šestvaljniku moč iz 370 konjskih moči poveča na brutalnih 480 konjskih moči, kar ga napravi pravega zmagovalca nad večjim BMW M4!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code