Nova serija 3 počasi prihaja do kupcev po vsem svetu, to pa pomeni tudi sem in tja kakšen izjemno zanimiv primerek saj si tovrstni kupci želijo predvsem pritegniti čimveč pozornosti. Kdo zna to bolje kot BMW Abu Dhabi Motors.

Sunset Orange barva je kot nalašč za takega kupca z bližnjega vzhoda. Ta 2019 BMW 330i M Sport je trenutno še na ogled v največjem salonu vozil BMW na svetu, tisti ki si ga boste lahko ogledali, pa zagotovo ne boste razočarani. 

Ta avtomobil ni namreč povsem navaden BMW 330i v hudi barvi, temveč je opremljen še s celotnim asortimanom M Performance dodatkov, kot so naprimer črne ledvičke z M črtami, M Performance kit in dvobarvna 20 palčna platišča v barvah Ferric Grey in Matte Black.

Ravno športni ‘body kit’ ter ogromna platišča prispevajo k bolj dinamičnemu videzu, ki pa se nadaljuje tudi v notranjost. Tukaj lahko najdemo črno usnje s kontrastnimi šivi, ter Aluminium Tetragon dodatki na armaturni plošči in sredinski konzoli. Avtomobil sicer poganja zgolj 2.0 litrski štirivaljnik, ki pa vseeno ni od muh saj zmore kar 258 konjskih moči in 400 Nm navora, ki ženejo izključno zadnji kolesni par in poskrbijo za pospešek do stotice v vsega 5,8 sekunde. Kaj pa vi porečete na BMW G20 serije 3 in Sunset Orange barvo?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code