BMW serije 7 je prepričal bralce in zahtevno sedemčlansko žirijo slovenskih menedžerjev.  Po letu 2009 se je znova povzpel na prestol med najbolj imenitnimi menedžerskimi avtomobili.

Točke so podeljevali bralci časopisa Finance, novinarji in tudi sedem uglednih menedžerjev, ki so konec aprila preizkusili vseh pet vozil v kategoriji.

Generalni direktor BMW Group Slovenija, Lothar Schupet, je ob razglasitvi zmagovalca za Managerski avto leta 2013 povedal: »Uspeh BMW serije 7 se skriva v inovativnosti, luksuznem udobju in športni eleganci, kar odlično pooseblja značaj BMW.  Znamka BMW je letos v izboru kot edina v najprestižnejši kategoriji imela dve vozili, poleg BMW serije 7 tudi BMW serije 6 Gran Coupé.«

BMW serije 7 izpolnjuje najvišje globalne standarde v smislu estetske privlačnosti in inovativne tehnologije. V razredu luksuznih limuzin izstopa s svojo eleganco in prvovrstnim doživetjem v vožnji. Brezhibna oblika, najkakovostnejši materiali, kvalitetna izdelava in izjemna praktičnost pa okarakterizirajo zunanjost in notranjost BMW serije 7. Vozilo izpolnjuje najvišje standarde inovativne tehnologije. BMW serije 7 postavlja standarde na področju zmogljivosti in učinkovitosti s številnimi inovativnimi tehnološkimi novostmi ter različicami motorjev, ki jih odlikuje izjemna varčnost in nizke vrednosti emisij. BMW serije 7 je na voljo tudi z inteligentnim sistemom štirikolesnega pogona BMW xDrive.

Poleg BMW serije 7, je odličen rezultat dosegel tudi BMW serije 6 Gran Coupe, ki je bil najbolj priljubljen med sedmimi uglednimi menedžerji, ki so avtomobile preizkusili konec aprila in mu med vsemi finalisti dodelili največ točk.

Poslovni avto leta je izbor, ki ga že osmo leto zapored organizira časopis Finance. Finalni izbor je letos potekal na gradu Otočec. Sklepni dogodek je strnil leto dni preizkušanja in ocenjevanja okoli 60 avtomobilov izbora PAL, skoraj dva meseca glasovanja med 20 finalisti, po pet v vsaki kategoriji, in še ocenjevanja sedmih uglednih slovenskih menedžerjev, ki so konec aprila na cestah do Vranskega in še na poligonu centra varne vožnje AMZS Vransko preizkušali peterico najbolj imenitnih menedžerskih avtov – Lexusa GS, Jaguarja XF, BMW serije 6 Gran Coupe, BMW serije 7 in Mercedes-Benza razreda E.

Letos za naziv managerski avto leta 2014 se poteguje BMW serije 5. Kmalu bodo znani rezultati, saj izbor PAL bo konec tega meseca.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code