V začetku leta smo bili v Daytoni priča BMW M6 GTLM, ki ga ja zasnoval John Baldessari, za zaključek sezone pa bo poskrbel BMW M6 GT3 izpod rok kitajskega multimedijskega umetnika Cao Feia.

Konec GT sezone je v polnem zamahu, saj bodo štirje primerki BMW M6 GT3 tekmovali na FIA GT World CUP dirki na ikonski Guia Circuit progi, in sicer med 18. in 19. novembrom v mestu Macau. Največ pozornosti pa bo usmerjeno na en avtomobil in sicer 18. BMW Art Car, ki ga je tokrat zdizajniral kitajski multimedijski umetnik po imenu Cao Fei. Za volanom tega ekskluzivnega avtomobila bo sicer sedel Augusto Farfus (BRA), pri projektu pa bo sodeloval tudi BMW Team Schnitzer.

V začetku leta je v Daytoni  blestel BMW M6 GTLM Art Car, ki ga je zasnoval John Baldessari, sedaj pa bo na njegovem mestu blestel BMW M6 GT3 iz rok oblikovalca Cao Feia. Macau brez dvoma velja za izjemno pomemben dogodek za zaključek letošnje sezone, vsekakor pa upamo na čimboljši rezultat.

BMWBLOG-Cao-Fei-BMW-Art-Car-18-macau (4)

Cao Fei je še dodal; “Zelo se veselim prihajajoče dirke! To je zame čisto nekaj novega, saj bo moje delo predstavljeno v gibanju pri visoki hitrosti. Naj zmaga najboljši avtomobil in voznik! Brez dvoma, pa je Macau eno izmed čudovitih mest, dirka pa bo zagotovo vznemirljiva in nepozabna. Sam bom s svojo družino seveda napeto navijal za BMW ekipo, za katero bo vozil Augusto Farfus in za moj Art Car vse do konca dirke”. Pravi pa, da je pri oblikovanju črpal smernice iz svojih krajev, saj meni, da je to vozilo reflekcija hitrih sprememb v njihovi deželi. Sicer pa je bilo to vozilo že predstavljeno 31. maja letos na Minsheng Art Museum v Beijingu, sedaj pa ga vneto pripravljajo za dirko.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code