Bomo kaj kmalu doživeli predstavitev novega BMW pick-upa? Le-ta naj bi konkuriral pred časom predstavljenemu Mercedes-Benz razredu X! Preverite najnovejše upodobitve.

BMW Australia nagovarja znamko, da čimprej predstavi svojo različico luksuznega terenca, ki bi lahko konkurirala pred kratkim predstavljenem Mercedes-Benz X razredu. V pogovoru z medijem Car Advice je direktor družbe BMW Australia Marc Werner povedal, da bavarska znamka preprosto ne more ignorirati dejstva, da povpraševanje po taki vrsti vozil v nekaterih delih sveta močno narašča, predvsem v Australiji, jugovzhodni Aziji, Afriki ter južni Ameriki.

BMWBLOG-bmw-pickup- (12)

Werner je še dodal, da se v prej omenjenih delih sveta pick-upi zelo dobro prodajajo, zato je za BMW edina smiselna poteza v prihodnosti izdelava nekaj podobnega. Omenil je tudi to, da znamka že raziskuje možne rešitve za potrebe takih trgov, a je še prekmalu, da bi lahko dokončno rekli ali v prihodnosti lahko pričakujemo pick-up model v ponudbi znamke ali ne. Sicer pa je BMW že v preteklosti omenil možnost razvoja prestižnega pick-upa, a tako daleč kot je sedaj ni bilo še nikoli.

V Avstraliji so prejšnje leto prodali 1,1 milijona vozil, 150 tisoč vozil od tega je bilo pick-upov ali  posebne vrste ute (utility coupe). Segment je samo v zadnjem letu zrasel za 17 odstotkov. Predstavljamo vam nekaj upodobitev, kako bi lahko izgledal pick-up znamke BMW.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code