Tako bo vsaj v začetku proizvodnje, saj bo tovarna z vgrajevanjem določene dodatne opreme začela šele čez nekaj mesecev.

Sodeč po zadnjih govoricah, naj bi prvi primerki nove serije 3 izdelani v mehiški tovarni San Luis Potosi bili nekoliko slabše opremljeni, saj zaenkrat ne bodo vgrajevali določene opreme. Za razliko od tovarne v Nemčiji, primerki iz mehiške tovarne sprva ne bodo imeli možnosti Luxury in M Sport dodatnega paketa, električnega odpiranja/zapiranja prtljažnega pokrova in ogrevanja zadnjih sedežev. Prav tako kar nekaj barv zunanjosti ne bo na voljo. Na spisku najdemo sledeče barve: Glacier Silver Metallic, Mineral White Metallic in Mediterranean Blue Metallic. Vse omenjeno naj bi začeli vgrajevati šele čez nekaj mesecev.

V primeru, da bo kupec naročil avto z opremo, ki je ni moč vgraditi v mehiški tovarni, bo avtomobil izdelan v nemški tovarni, vsaj sedaj v začetku proizvodnje. Letos oktobra je mehiška tovarna sicer izdelala prvi primerek nove serije 3 s Sport Line paketom v Alpine White barvi zunanjosti. Sedma generacija serije 3 bo tako izdelana v Munichu, Shenyangu ali pa v prej omenjeni tovarni v mestecu San Luis Potosi. V slednjo tovarno je BMW investiral skorajda 1 milijardo evrov, tovarna pa naj bi bila v enem letu izdelati do 150 tisoč avtomobilov. Mehiška tovarna se lahko pohvali z najsodobnejšo tehnologijo, vključujoč z 3D tehniko skeniranja. 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code