BMW E36 M3 je pravi predstavnik športnih kupejev stare šole in ta primerek zna biti celo eden izmed najbolje ohranjenih.

Čeprav M3 generacije E36 ni bil nikoli deležen toliko pozornosti kot njegov naslednik M3 generacije E46, ne ponuja prav nič manj in je kljub vsemu eden izmed najboljših M avtomobilov. Danes vam predstavljamo M3 generacije E36 v prečudoviti Artic Silver barvi zunanjosti. Kot je razvidno iz slik gre za izjemno lepo ohranjen primerek s številnimi dodatki in pa morda najpomembnejše, nameščena ima čudovita aluminijasta platišča proizvajalca Forgestar. Le-ta M3 E36 optično precej izboljšajo.

Notranjost je več kot odlično ohranjena, tako zelo, da izgleda, kot da bi avtomobil včeraj zapeljal iz proizvodnega traku. Pod pokrovom motorja je nameščen poznani 3,2-litrski bencinski motor, ki naj bi razvil okrog 240 ”konjev”in 350 nevtonmetrov navora. S pogonskim sklopom, ki združuje pet-stopenjski ročni menjalnik in diferencial, je še vedno izjemno zabaven za vožnjo. Slednje pa je tudi bistvo prav vsakega vozila z veličastno oznako M!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code