BMW si je zagotovil nova imena svojih prihajajočih modelov, ki bodo vse prej kot ljubka vsakdanja vozila. Po imenu sodeč bodo visokozmogljivi športniki!

Po informacijah revije Auto Guide bo nemške trg v relativno kratkem času prejel nove modele. Zaenkrat si je bavarski proizvajalec vozil zagotovil imena. Registrirali so vse od M1 CS pa do M8 CS.

Zaenkrat je točen razlog za registracijo teh imen še neznan. Sklepamo lahko, da BMW načrtuje izdelavo posebnih CS modelov, ki bodo še bolj posebni kot trenutni modeli M, najverjetneje pa se bodo zgledovali po Meredes-Benz liniji AMG S.

Nedavno je bil med testiranji že mnogokrat opažen prototip BMW M2, ki je bil obdan z mnogimi aerodinamičnimi dodatki. Prav takšen se je pojavil tudi na Nürburgringu. Možno je, da bo ta, hitrejši BMW M2 poimenovan kot BMW M2 CS, potencialno pa bo prav ta novinec začetnik družine CS.

Poleg najmanjšega člana družine M pa je bil med testiranji opažen tudi v kamuflažo zakrit M4 kar bi lahko pomenilo, da bo kmalu za M2 CS na voljo tudi M4 CS.

Pustimo se presenetiti. Ko je potrebno izdelati športne avtomobil se BMW vedno izkaže odlično.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code