Sedaj je odločeno. Nič več kolebanja med imeni za posebno različico BMW M2. Prihaja BMW M2 CS!

Sedaj je znano, da posebna različica BMW M2 ne bo CSL temveč CS. Pravi M motor, ki ga sedaj že poznamo iz modela BMW M2 Competition bo tokrat ponujal 445 konjskih moči, kar je slabih 10 odstotkov več od modela Competition obenem pa bo verjetno izgubil tudi nekaj teže. Zanimivo je to, da bo na voljo tako z dvosklopčnim DCT menjalnikom, kot tudi s šest stopenjskim ročnim menjalnikom.

BMW M2 CS bo obenem tudi prvi M2 model, ki bo opremljen s karbonsko keramičnimi zavorami, za več oprijema pa bodo 19 palčna platišča že tovarniško obuta v pnevmatike Michelin Pilot Sport Cup 2, ki bodo zadaj v širino merile precej standardnih 265 milimetrov.

Karbonska streha bo že standardna, kupci pa bodo lahko izbirali med barvami Black Sapphire, Alpina White, Hockenheim Silver ter Misano Blue. Znotraj bo izbir mnogo manj saj bo po vsej verjetnosti na voljo zgolj kombinacija črnega usnja in alkantare, bo pa možno opcijsko dodati volanski obroč oblečen v alkantaro. Notranjost bo tako imela poseben pridih in bo specifična za to različico, ki jo bomo lahko prvič videli že letos. Se veselite?

Fotograf: bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code