Macaoblau s svojim skrivnostnim odtenkom osrečuje lastnike bavarcev že od prve generacije M3, tokrat pa se ponosno predstavi na najnovejšem članu dinastije, štirivratnem F80 M3, ustvarjenem v poklon trideseti obletnici člana M oddelka.

Štelo se je leto 1986, ko je luč sveta ugledal prvi M3. Športni avto izpod rok BMW Motorsport GmbH je prikazal, kaj pomeni voziti kombinacijo utelešenja užitka v vožnji v kombinaciji z uporabnostjo. Posebna izvedba M3 trenutne generacije, uradno predstavljena nekaj dni nazaj, je tokrat predstavljena z nekaj fotografijami tudi v živo. BMW M ikona je ekskluzivna, omejena na le 500 enot, prodaja pa bo sinhrona z začetkom poletja, ko bodo svoje čudovite temno modre primerke prejeli prvi kupci.

macaoblau-m3 (2)

Zunanjost je poleg Macao barvnega odtenka, obogatena z M športnim izpušnim sistemom, kromiranimi zaključki izpuha, posebna serija pa na sebi nosi tudi logotip “30 Years M3″, katerega boste našli tudi v notranjosti na pragovih vrat in instrumentni plošči. Potniška kabina navdušuje tudi z M športnimi sedeži z vezenim napisom tridesete obletnice ter varnostnimi pasovi z BMW M črtami. Oblazinjenje je na voljo v dveh barvnih kombinacijah Merino usnja Black/Fjord Blue ali Black/Silverstone.V Nemčiji boste za cel paket odšteli deset tisočakov več od standardne različice s Competition paketom, verjetno pa se kupcem z dovolj debelimi denarnicami takšen nakup izplača. Zakaj? Omejene serije ob dobri oskrbi vozila čez desetletja dosegajo nadpovprečne vrednosti, poleg tega pa si z nakupom zagotovite, da ste le eden 500-tih lastnikov s prav takšnim primerkom M3.

Fotograf: Der-autotester.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code