Verde Mantis zelena barva je sicer značilna barva za Lamborghini vozila, a mi menimo, da tudi tale BMW M3 izgleda čudovito.

Verde Mantis je barva, ki je običajno namenjena avtomobilom italijanskega proizvajalca vozil Lamborghini, slednji z njo tako le še bolj izstopajo. Le-to na cestah namreč izjemno redko srečujemo, celo v Abu Dhabiju. Seveda pa si jo lahko pri nakupu novega BMW vozila izberete, saj je za pravo ceno na voljo prav vse. Točno tako pa je storil tudi kupec tega primerka modela M3. Poleg tega, da slednjega krasi Verde Mantis zelena barva izstopa tudi zaradi Competition paketa in skoraj vso dodatno opremo, vključujoč karbonsko keramične zavore, ki brez dvoma poskrbijo, da se M3 ustavi v trenutku. Največ pozornosti prav zagotovo privabi zaradi barve, če pa upoštevamo to, da so slednji izjemno redki, je verjetnost, da tako barvo najdemo na cesti izjemno majhna. Tako barvo smo namreč prvič videli na modelu Huracan.

BMWBLOG-BMW-M3-Verde-Mantis (4)

BMW M3 s to barvo iz Individual programa izgleda naravnost čudovito. Sicer pa si lahko v tej barvi omislite tudi serijo 3 razen izvedenke Gran Turismo, serijo 4, M4, serijo 5, serijo 6, M6 in celo prestižno serijo 7. Avtomobil je kot že omenjeno opremljen s Competition paketom, ki zagotavlja 450 konjskih moči, kar je 19 več od standardne različice. V notranjosti se bohotijo dekorativni elementi iz karbona, črno usnje in Verde Mantis kontrastni šivi.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code