Na spletnem portalu Bimmerpost smo opazili BMW M4 z dolgim spiskom predelav.

Ta primerek BMW M4 v prvi vrsti najbolj izstopa zaradi posebne barve zunanjosti. Odet je namreč v Sakhir Orange barvo, ki je zelo redka. Ni pa poseben le zaradi tega, temveč tudi zaradi številnih dodatkov, ki ga spremenijo v pravo pošast, ki razvije več kot 700 konjskih moči!

Optimizacijo motornega računalnika je opravilo podjetje BM3, lastnik pa se je odločil tudi za RK-Tunes komplet cevi, Fuel-IT Platinum Edition sistem vbrizga goriva, Maximum PSI nastavek glavne gredi, nameščena pa ima tudi dva turbopolnilnika S Hi-Flow Stage 2 proizvajalca Pure, ki med drugim močno pripomoreta k 700 konjskimi močmi. Zadnja sedeža sta bila odstranjena, tako da so tam sedaj karbonska vlakna, zunaj pa takoj opazimo Vorsteiner sprednji podaljšek odbijača, zadnji difuzor in GTS spojler. Sprednji žarometi so delo proizvajalca OSS Design, črne ledvičke z zatemnjenimi stranskimi smerniki pa proizvajalca IND. Zvočno kuliso zagotavlja izpušni sistem Soul Performance, nastavljivo vzmetenje pa je proizvajalca K&W. Alumunijasta platišča Work VS-XX so spredaj dimenzije 20 palcev in širine 9.5J, zadaj pa širine 10.5J. Pnevmatike Toyo R888 so pa tako spredaj kot zadaj dimenzije 285/35/20.

Najbolj pozorni boste opazili tudi M Performance volanski obroč in karbonske pokrove stranskih ogledal in pa P3 merilnike v notranjosti. Celotno vozilo je bilo deležno Ceramic Pro nanosa, ki skrbi, da je lak zaščiten pred vremenskimi vplivi in s tem zagotavlja obstojen sijaj.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code