Pri tej limuzini se boste zagotovo vprašali, ali bi raje sedeli na zadnjih oziroma sprednjih sedežih? Na sprednjih sedežih boste lahko izkusili odlično vozno dinamiko in zvočno kuliso V12 motorja, zadaj pa neverjetno mero prestiža.

Težko nasprotujemo dejstvu, da Mercedes-Benz S63 in S65 AMG predstavljata odlično razmerje med prestižem in zmogljivostmi, a tisti, ki si želijo oboje dvoje v manj izstopajočem paketu, morajo pogledati BMW ponudbo vozil, kjer jih zagotovo očaral model M760Li xDrive! Pod pokrovom motorja ima vgrajen 6,6-litrski V12 bencinski motor z dvema turbinskima polnilnikoma. Tako razvije 610 ”konjev”, stotico pa doseže v manj kot štirih sekundah! Izjemno nizka vrednost, točno taka kot bi jo pričakovali tudi od najbolj zmogljviih M modelov, le da tu, udobje niti malo ne trpi.

BMWBLOG-San-Marino-Blue-BMW-M760Li- (8)

Pred nekaj dnevi smo na spletu opazili fotografije točno tega primerka, M760Li xDrive v več kot čudovitem San Marino Blue barvnem odtenku. Že na prvi pogled izgleda izjemno agresivno, brez dvoma, je zato močno zaslužena tudi barva karoserije, pa tudi 21-palčna M-Performance alumunijasta platišča, Alpina ”spojler” na prtljažnih vratih in sprednji odbijač proizvajalca 3D Design. Opazimo tudi karbonske pokrove stranskih ogledal.

V notranjosti bodo mnenja posamenzikov deljena, saj bodo nekateri trdili, da je preprosto preveč rdeče barve, ki ne deluje najbolj prijetno za oči. Vsekakor pa predstavlja odličen kontrast z barvo zunanjosti in po našem mnenju izgleda naravnost odlično.
BMWBLOG-San-Marino-Blue-BMW-M760Li- (4)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code