Med 14. in 16. majem 2014 bo BMW Group na 14. trgovskem sejmu RETTmobil v Fuldi predstavil široko paleto po meri oblikovanih vozil za posebne namene in nujne vožnje.

RETTmobil sodi med vodilne evropske trgovske sejme za storitve nujne pomoči ter mobilnosti in je zato pomembna informacijska platforma za medicinsko osebje, reševalce in gasilce, kot tudi javne uslužbence, lokalne avtoritete in trgovska združenja. V Fuldi se bo tako predstavilo več kot 450 razstavljavcev, ki bodo predstavili svoje najnovejše tehnologije in napredke na področju reševanja, tehničnih intervencij, gašenja ter ravnanja v primeru nesreč.

Kot vodilni proizvajalec premium avtomobilov in motornih koles ima tudi BMW več desetletij izkušenj pri razvijanju in ustvarjanju vozil za posebne namene. V Fuldi bo BMW predstavil široko paleto praktičnih in namensko oblikovanih vozil za nujne vožnje, ki združujejo najvišje standarde tako v učinkovitosti, praktičnosti in varnosti, kot tudi cenovni ugodnosti in ekonomični porabi goriva.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code