Nekaj ​​tednov po prvi objavi, pri BMW Južne Afrike končno tudi prikažejo prve fotografije BMW serije 3 M Performance Edition.

Serija je omejena na 500 enot, na voljo pa je tudi v posebnih barvnih odtenkih: “Laguna Seca Blue” in “Orange Valencia”, ki zagotavljata unikaten in poseben izgled vozila.

Poleg posebnih barv, M Performance Edition paket, F30 opremi še z nekaterimi münchenskimi tuning dodatki; sem spada aerodinamični paket, ki vključuje zadnji spojler in črne ledvičke, opcijsko so na voljo tudi 20-palčna Double-spoke 405 M platišča.

M Performance Edition je na voljo za praktično vse motorje: 320i, 320d, 328i, 330d in 335i – tako agresivni videz lahko dobimo že pri samo 184 konjskih močeh. Medtem, ko so Performance dodatki običajno precej dragi, lahko Južnoafričani s tem posebnim modelom privarčujejo približno 40 odstotkov stroškov, ki bi jih imeli pri nekaterih drugih predelavah, ki so bile ponujene do sedaj. Pri 320d, 330d in 335i bo jeseni skupaj z M Performance dodano tudi nekaj moči, 10 do 15 kW in 30 Nm navora. Predvsem bo ta izvedba posebna po dveh novih unikatnih barvah, ki bosta izstopali na cestah Južne Afrike.

Fotograf: Bimmertoday

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code