»Thirdperson view« predstavi klasično serijo 7 v najlepši luči.

Če uživate v igranju videoiger, smo na vas pripravljeni, saj spodnji posnetek prikazuje BMW serije 7 iz kota, katerega v resničnem življenju niste vajeni. To je druga generacija serije 7 (E32) v izvedenki 735i, ki prihaja iz časa, ko so značke dejansko pomenile nekaj, ne pa kombinacijo črk in številk, ki so ohlapno povezane z modelom in prostornino motorja.

Čeprav je glaven atribut videa prelepa serija 7, vas lahko poleg tega očara tudi pokrajina, saj se je voznik te dotične bavarske lepotice podil po slovenskih cestah, ki so obdane s čudovitimi razgledi, katere ponuja naša mati narava. Če se sprašujete, kako je bil posnet video, je na koncu stebra, nameščenega na pokrovu prtljažnika limuzine, nameščen GoPro MAX.

Tovrstna vsebina, snemanje vožnje iz zadnjega dela, zgleda kot naslednja internetna senzacija. Je definitivno odlična ideja, ter zanimiva izkušnja, a le če voznik ves čas spoštuje zakone.

Kar se tiče avtomobila, se zdi, da izgleda ter dela odlično, kljub temu, da je že daleč mimo svojega vrhunca. BMW serije 7 E32 je bil na voljo med letoma 1986 in 1994, ta 735i pa je imel 3,5-litrski motor s šestimi cilindri, ki je proizvedel nekaj več kot 200-»konjskih« moči in več kot 300 njutonmetrov navora. BMW je prodajal 735i z ročnim in samodejnim menjalnikom.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code